Stäng
Woody presenterar

Tema: Jobba Inne

Ute börjar det bli mörkt och kallt, så nu är det dags att fokusera på insidan. Din lokala Woody Bygghandel har just nu Tema: JOBBA INNE (21/10–17/11) med fullt av bra erbjudanden från de ledande leverantörerna. Så kom in till oss på Woody – vi har allt du behöver till dina kunders alla inneprojekt!

Kom till Woody –
vi har GOLV FÖR ALLA PROJEKT!

 

JUST NU KAMPANJ!

LYXIGA VINYLGOLV SOM TÅL VARDAGENNu lanserar Kährs sin nya serie vinylgolv med alla de fördelar som modern golvteknologi erbjuder.

• MAXIMAL SLITSTYRKA
• LÄTTA ATT LÄGGA
• LÄTTA ATT HÅLLA RENA
• FRÄMJAR GOD INOMHUSMILJÖ

 

LVT - DEN MODERNA TIDENS VINYLGOLV

LVT (Luxury Vinyl Tiles) är ett samlingsnamn för en helt ny typ av vinylgolv som numera finns hos alla de ledande golvtillverkarna. Borta är gamla tiders känsla av linoleum- och plastmatta på rulle som låg i farmors eller mormors kök. Dagens moderna vinylgolv levereras istället som plank eller plattor som är lätta att hantera.

Flera fördelar med LVT-golv:

• VÄLDIGT FUKTTÅLIGT
• MJUKT OCH TYST ATT GÅ PÅ
• STÅR EMOT BÅDE REPOR OCH FLÄCKAR
• TUNT GOLV = OPTIMALT VID RENOVERING
• GÅR ATT KOMBINERA MED GOLVVÄRMEÄKTA TRÄGOLV FÖR ALLA RUM!

 

Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara trägolv, speciellt anpassade för det nordiska klimatet.

 BJELIN utvecklar och tillverkar en bred produktportfölj av innovativa golv i trä och nya material.

WOODURA® – Bjelins patenterade teknik för att göra trä starkare.

NADURA® – kompositplattor lika varma som trä och starkare än kakel och klinker.

 * Erbjudandet från Bjelin gäller: Härdad Ek Plank Hårdvax Viken 27001 / Lervik 27015, Härdad Ek Plank Mattlack Mossby 27039 / Furulund 27043, Nadura keramisk komposit, Ljus varmgrå skiffer 50026 / Granulerad mörkgrå sidenmatt 50027, Fiskbensparkett Ek,Select mattlack grå Kalmar 40012 / Rustik mattlack naturell Halmstad 40040. Erbjudandet gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.

Betydligt starkare och med fler användningsområden än de traditionella gipsskivorna. I Ultra Board 15 kan du hänga upp 33 kg/skruv och ända upp till 60 kg om du använder plugg.

  • Säkerställer ett skruvfast underlag.
  • Mycket goda brand- och ljudegenskaper.
  • Försänkta långsidor.

 

UPP TILL 30% PÅ BÄTTRE INNEJOBB

Gelia har prylarna du behöver för dina inneprojekt.

PROFFSBYGGARENS BÄSTE VÄN... varje dag!

Med den kalla årstiden i antågande är det dags att gå inomhus och äntligen börja med alla spännande inneprojekt. Oavsett vilket projekt det handlar om så behöver du som hantverkare en trygg och stabil partner att jobba med. Vi på Woody är landets mest lokala bygghandelskedja som består av 48 fria entreprenörer i samarbete med knappt 100 anläggningar över hela landet.
LÄS MER


MINSKA STÖRANDE LJUD med Paroc eXtra

PAROC Stenull är en naturligt hållbar, brandsäker och energieffektiv isolering som finns i många olika utföranden för alla typer av byggnader.

 
Swedoors ADVANCE-LINE sortiment ger nästan oändliga möjligheter för att kombinera färger och former med olika ytor, fyllningar, glas och karmlösningar.