Stäng

Välkommen till Hus J

Välkommen till Hus J

I hus J hittar ni vår stora utställning av fönster, dörrar, uterum, lister och mycket mer. I samma hus finns även vår inspirerande Ballingslövsbutik med kök, bad och förvaring.

Välkommen till Hus J - det är här det händer!

I hus J har vi satsat på att skapa en inspirerande yta där vi kan visa produkter från ledande varumärken. Här hittar ni fönster, dörrar, uterum, kök, bad, förvaring och mycket mer. Det inte ovanligt att vi har olika evenemang, demodagar och lördagsöppet i Hus J. Vid dessa tillfällen ser vi alltid till att representanter från respektive varumärke finns på plats. Dessa dagar vill ni inte missa, då finns det alltid lite extra bra erbjudande och roliga aktiviteter i huset.

Våra aktuella kampanjer!

Hus J

Fönster

Eftersom vi valt att arbeta med landets ledande leverantörer av produkter för hemmet så finns Elitfönster, Nordan, Tanumfönster och Velux representerade i Hus J. 

Vill du veta mer om fönster och fönsterbyte? I vår verktygslåda har vi samlat mycket bra information om vad som är viktigt att tänka på och vilka valmöjligheter det finns. Klicka här för att komma direkt till avsnittet om fönster. Hur ett fönsterbyte går till om du anlitar Fellessons kan du läsa mer om här.

Dörrar

Väggarna i Hus J är klädda med utställnigsytterdörrar från Swedoor, Nordan, Diplomatdörren, Leksandsdörren och Ekstrands. Samtliga ledande dörrleverantörer! Självklart har vi även innerdörrar från Swedoor, Diplomatdörren och Ekstrands.

Golv

En relativt stor del av Hus J är vigd till utställning av golv. Vi jobbar både med genuina trägolv och noga utvalda laminatgolv från ledande leverantörer. Här hittar ni varumärken som Kährs, Tarket, Berry Alloc med flera. Självklart lagerhåller vi större delen av sortimentet vi visar och givetvis finns även aktuella tillbehör på hyllan.

Uterum & glaspartier

Hur många är vi inte som drömt om att förslänga utesäsongen? Att göra ute till inne och vice versa? Med Santex kvalitativa uterum och vikpartier är detta möjligt! Utöver Santex uterum hittar ni även glaspartier från Hajom och Tanum.

Förvaring

I hus J finns även en utställning med Pelly Systems. Ett smart förvaringssystem som bygger på bärlister och hängskenor. En snygg pch praktisk lösning som enkelt kan anpassas efter utrymme och önskemål.

Utöver ovanstående produktgrupper och varumärken rymmer Hus J även vår utsällning av takpannor från Benders och dessutom finns Växjös största sortiment av lister och övriga tillbehör här. Med andra ord ett hus väl värt ett besök - Välkommen till Hus J!

Niklas Fellesson

Niklas Fellesson

Säljare bygg

0470-70 98 33

Skicka ett mail

Tony Johannesson

Tony Johannesson

Lagersäljare J-huset

0470-70 98 32

Skicka ett mail

Gunnar Raab Obermayr

Gunnar Raab Obermayr

Säljare Bygg

0470-70 98 37

Skicka ett mail