Stäng

Ballinglövsbutiken

Ballinglövsbutiken

Välkommen till vår inspirerande utställningshall med kök och bad från Ballingslöv samt förvaring från Mirro.

Välkommen till Ballingslövsbutiken!

I vår nya inspirerande utställningshall visar vi kök, bad och förvaring från de ledande varumärkena Ballingslöv och Mirro.

Våra aktuella kampanjer! 

Ballingslöv

Nu visar vi det senaste ur Ballingslöv sortiment för kök och vi har även en spännande badavdelning med Ballingslövs nya badsortiment. Våra säljare är utbildade köksarkitekter med lång och gedigen erfarenhet när det gäller nya kök. Genom vårt helhetskoncept för köket, som också innefattar montage, väljer du en lösning som borgar för ett mycket gott slutresultat. 


Vi vet att det är en rolig men utmanande process att sätta samman ett kök. Därför jobbar vi individuellt med varje kund och ger dig den tid du behöver för att, utifrån dina förutsättningar, göra det bästa valet bland våra luckor, bänkskivor och vitvaror. Vi hjälper dig genom hela processen och samarbetar med noga utvalda hantverkare. Allt för att garantera att du blir helt nöjd med ditt nya kök!

Läs mer om hur du köper kök hos Fellessons!

Här kan du bläddra i Ballingslövs inspirerande kökskatalog

Här kan du se Ballingslövs nya spännande badsortiment

 

Mirro

I över 15 års tid har vi levererat måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar som skräddarsytts efter personlig stil och behov. Våra säljare har lång erfarenhet och god kunskap kring skjutdörrar och förvaringslösningar. Prata med oss så hjälper vi dig att skräddarsy din lösning!

Mirro

Läs mer om Mirro här.

Bill Sjöqvist

Bill Sjöqvist

Ansvarig Ballingslöv

0470-70 98 42

Skicka ett mail

Madeleine Ericsson

Madeleine Ericsson

Säljare Ballingslöv

0470-70 98 45

Skicka ett mail