Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Ola hjälper dig ute på bygget

Ola hjälper dig ute på bygget

Har du också stått och kliat dig i huvudet och önskat att någon kunde komma ut och ta en titt, kanske komma med goda råd eller avhjälpa ett problem? Lugn, nu har vi löst det!

Ola hjälper dig ute på arbetsplatsen

Ola är ett namn och ansikte ni sett hos oss i många år, sedan 2005 närmare bestämt. I huvudsak har han hållt till i butiken på Smedjegatan och senaste året har han i allra högsta grad varit inblandad i etableringen av vår nya anläggning på Isbjörnsvägen - Fellessons Bygghandel Evedal. 

Ola startade som snickarlärling och har arbetat som snickare i 10 år. Till det har han adderat kompetens inom ekonomi samt försäljning och rådgivning inom bygg. Något han sysslat med i över 25 år! 

Sedan en dryg månad har Ola tagit sig an utmaningen att vara vår nya säljare ute på fältet. Från och med nu kommer han alltså snurra ute på era byggen i sin silvriga pärla och hjälpa er med i stort sett allt byggrelaterat ni kan tänka er. 

  • Tar skruven akut slut? Ring Ola, han kommer ut direkt och fyller på.
  • Har ni stött på problem som ni inte vet hur ni ska lösa - Ring Ola!
  • Ibland händer det ju att saker inte riktigt håller måttet...vi pratar så klart om de där tråkiga reklamationerna. Istället för att krångla med bilder och svåra förklaringar - Ring Ola så möts ni upp och kollar på grejerna på plats.
  • Vill du testa någon ny maskin ute på arbetsplatsen? Ring Ola


Ja ni fattar, Ola är den ni ska ringa oavsett om ni behöver grejer, hjälp med ett jobb eller hitta smarta och bra lösningar.

 

Vem är ola?

Ola är nyfiken! Han vill veta hur saker fungerar och blir aldrig mätt på kunskap. Han gillar att tävla och nå resultat. I sin roll som säljare uppskattar han kundkontakten och att försöka gör allt han kan för att ni som kunder ska nöjda och få bra resultat.

Det bästa med jobbet

Eftersom det är en ny tjänst ser Ola fram emot att forma tjänsten till nytta för er som kunder. Han ser fram emot att få chansen att sprida kunskap och att underlätta vardagen för både kunder och kollegor. 

Kul om Ola

Ola har ett stort intresse för vällagad mat gjord på härliga råvaror. Till det uppskattar han ett riktigt gott vin eller en smakrik IPA. 

Utöver det njuter han av cykling i det öländska landskapet eller vandring på hög höjd.

 

Kontakta Ola

Mail: ola.kjellsson@fellessons.se

Telefon: 0470-70 98 17

Ola Kjellsson

Ola Kjellsson

Säljare

0470-70 98 17

Skicka ett mail