Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Välkommen till vår Ballingslövsbutik

Välkommen till vår Ballingslövsbutik

I 90 år har Ballingslöv byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. De har sett de flesta planlösningar och antagit många utmaningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I deras sortiment finns traditionella kök och framtida designklassisker. De vet kort sagt en hel del om kök. Det är med andra ord inte så konstigt att vi på Fellessons valt att jobba med just Ballingslöv. Ett kök från Ballingslöv är nämligen en svensktillverkad klassiker och ett sekel av erfarenhet förpackat i världsledande design. Dessutom byggs Ballingslövs kök för att rymma det viktigaste av allt - Vardagsglädje!

Från Planering till installerat kök

I vår Ballingslövsbutik hittar du engagerade köksarkitekter - Bill, Madde och Therese. Med sin erfarenhet och kompetens gör de verklighet av stora eller små köksdrömmar och hjälper dig hela vägen, från planering till installerat kök.

Vår Ballingslövsbutik hittar du i Hus J. Här har vi flera inspirerande utställningskök, hela Ballingslövs bad-sortiment samt förvaring. Här sitter även våra köksarkiteker Bill, Madde och Therese. 

Välkommen in och prata kök, bad och förvaring med oss!

Vill du veta mer om hur det går till att köpa kök hos oss? Läs gärna:

Att köpa kök

INSPIRATION?

Letar du inspiration till ditt nya kök, badrum eller förvaringslösning? Ballingslöv.se är fyllt med inspirerande bilder och lösningar för alla olika stilar och hem.

Här hittar du referenskök som vi fått förtroende att rita och leverera och i vår Ballingslövsbutik på Smedjegatan hittar du flera utställningskök samt förvarings- och badrumslösningar. 

 

SKÖTSELRÅD

För att ta hand om ditt nya kök, badrumsmöbel eller förvaring är det viktigt att du sköter det på rätt sätt. Nedan hittar du skötselråd förkök, bad och förvaring.

Skötsel kök

Skötsel bad

Skötsel förvaring

Trygghetspaket Natursten 

Bänkskiva i natursten är ett naturligt val för många. Natursten är extremt slitstarkt samtidigt som det kräver minimalt underhåll. Fuktig trasa och torr handduk räcker! Vår natursten finns i flera nyanser, från ljust bohusgrå till mörk och sober. Vi levererar din bänkskiva i natursten med färdiga hål för spishäll och vask, i den kantprofil du önskar. Ett val som du alltid kommer att vara nöjd med! 

Här hittar du mer information om Ballingslövs trygghetspaket och vad som ingår.

Bill Sjöqvist

Bill Sjöqvist

Ansvarig Ballingslöv

0470-70 98 42

Skicka ett mail

Madeleine Ericsson

Madeleine Ericsson

Säljare Ballingslöv

0470-70 98 45

Skicka ett mail

Therése Sjölund

Therése Sjölund

Säljare Ballingslöv

0470-70 98 43

Skicka ett mail