Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Välkommen in till en

Herrgårdsdröm

Drömmer du också om högt i tak och djupa fönsternischar? Då ska du spana in denna herrgårdsdröm! Här ryms den lantliga idyllen tillsammans med alla moderna funktioner.

Välkommen till det lindblomsgröna köket på landet

Stil: Herrgård/lantligt.  

Lucka: Star Lindblomsgrön. 
Bänksksiva: Massiv ek, vit oljad/pigmenterad. 
Diskbänk: DecoLight.   
Beslag: Handtag HG-391.  
Vitvaror: Siemens.  

Det här inbjudande köket möter vi i ett gammalt gårdshus på en stort gods strax utanför Växjö. 

När vi kommer innanför porten känns det som om vi kliver in i ett annat århundrande och den känslan följer med hela vägen upp och in i lägenheten. 

Kunden, som är en återkommande kund till Bill, berättar att de har haft en långvarig hyresgäst som skulle flytta ut och att det kändes aktuellt att renovera köket innan den nya hyresgästen skulle flytta in. Bill har tidigare hjälpt kunden att förverkliga köksdrömmar så det kändes naturligt att han skulle få forma det här köket också.  

Vid vårt besök beskriver kunden vilken vision och standard det nya köket skulle ha när det var klart.  Kunden föll för den profilerade luckan ”STAR” som kändes rätt för huset och gårdens stil. Ett krav på luckan var att den skulle vara lätt att hålla ren trots detaljer. Tack vare det frästa spåret blir luckan lätt att torka av. Tillsammans med den ”lindblomsgröna” kulören, massiva bänkskivor i ek och vitrinluckor fick köket en varm, välkomnande känsla.  

utnyttja takhöjden & Praktiska funktioner.  

Det tidigare 60-talsköket saknade diskmaskin och den fantastiska takhöjden utnyttjades inte alls.  

Det nya köket har fått dubbla överskåp och diskmaskin med snickerilucka framför för att inte avslöja alla nymodigheter. Köket har sedan tidigare ett platsbyggt skafferi som fick stanna kvar för att bibehålla karaktären på rummet samtidigt som det är en väldigt användbar lösning. I stället för en diskho har kunden i samråd med Bill valt en måttanpassad diskbänk från decosteel, som förstärker kökets karaktär samtidigt som det är en praktisk lösning med heltäckande rostfritt där vatten hanteras.  

 

< Se fler referenser >