Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
"Utan monterat hade köket inte blivit så bra"

Möt Gunilla & Jonas

Gunilla och Jonas använde sig av Fellessons Monterat när de renoverade köket i sin bostadsrätt

När Växjö-paret Gunilla och Jonas Löf skulle byta kök i sin nya bostadsrätt föll valet på ett Ballingslöv-kök från Fellessons kombinerat med tjänsten MONTERAT.
– Utan Fellessons och deras MONTERAT-tjänst hade det inte blivit så bra och gått så smidigt…

När Gunilla och Jonas köpte sin bostadsrättslägenhet på Öster i Växjö, var nytt kök ett av projekten som stod på önskelistan. Eftersom båda jobbar heltid skulle det dock dröja till 2018 innan det var dags, då man även passade på att riva en vägg för att få en mer öppen planlösning, berättar Gunilla och Jonas när vi träffas i deras nya fräscha Ballingslöv-kök med luckan Solid i halvmatt vitt, smakfullt matchad med handtaget Pronto i rostfritt samt den ljusa stenskivan Blanco Maple Orna.

– Vi ville ha en enkel lucka i klassisk design som håller över tid, berättar Gunilla.
Vilket kombinerades med parets önskemål om en köksö. Just köksön med den förlängda bänkskivan vållade en del huvudbry innan man hade kommit fram till den optimala lösningen tillsammans med Bill Sjöqvist – en av Fellessons två köksexperter.

– Under hela det här projektet har vi fått fantastisk hjälp av Bill. Det är hans förtjänst att köket blev precis lika bra i verkligheten som det såg ut på ritningen.

 Gunilla-Jonas-Löf_2018

En av de största fördelarna med MONTERAT-tjänsten är att du som kund helt slipper fundera över att hitta rätt hantverkare eller byggföretag.

Den biten sköter Fellessons. Med sina över 100 år i branschen har man ett stort nätverk med professionella och kompetenta lokala byggare som är experter oavsett om det handlar om köks-, fönster- eller takbyten.

– Det kändes jättebra att den hantverkare som sedan skulle göra jobbet kunde vara inkopplad redan på designstadiet när vi ritade och planerade vårt nya kök, säger Gunilla.

Istället kan kunden fokusera på det allra roligaste; designen av sitt drömkök...

– Även om vi är hyfsat händiga och kan en del själv så vill man att jobbet görs av yrkesmän – framförallt när det handlar om stora projekt som kök eller badrum.
Gunilla och Jonas hjälpte visserligen till med att riva ut en del av det gamla köket men sen fick proffsen ta över.

– Det var jätteskönt att känna att någon hade full koll på helheten. Som såg till att elektriker och rörläggare var redo och kunde komma till precis när det var dags för deras arbete.

För med ett antal eluttag i köksön och även infällda spotar över diskbänken krävdes bland annat att man fick dra om en del el i golvet.
Såhär i efterhand konstaterar Gunilla och Jonas att allt gick perfekt – från start till klart.

– Hade inte MONTERAT funnits hade det inte blivit något köksbyte för oss. Vårt nya kök blev precis så bra som på ritningen. Vi är verkligen supernöjda!