Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Att köpa kök hos Fellessons

Att köpa kök hos Fellessons

På Fellessons jobbar vi med kvalité och kunskap. Det är dessa ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Att vi valt att sälja kök från Ballingslöv är alltså ingen tillfällighet. Ett kök från Ballingslöv är nämligen en svensktillverkad klassiker och ett sekel av erfarenhet förpackat i världsledande design. Dessutom byggs Ballingslövs kök för att rymma det viktigaste av allt - Vardagsglädje!

Hur ser era köksdrömmar ut?

För att vi ska kunna hjälpa er hitta rätt är det vitkigt för oss att få en uppfattning om hur ert drömkök ser ut. Det är såklart ingen enkel del i processen men dock väldigt viktig. Självklart måste ni inte ha en klar bild med det är bra om ni har lite tankar och idéer med er. Till exempel vad gillar ni eller vad gillar ni inte med ert nuvarande kök? Har ni bläddrat i något inspirations magasin och hittat någon ni fastnat för? Kanske har ni sett något i vår stora köksutställning som ni gillar? Som sagt, det är inte enkelt men det är bra om ni har lite riktlinjer.

Nu ritar vi!

När ni samlat ihop era funderingar bokar vi en tid där vi kan sitta ner tillsammans. Ta med er en måttsatt ritning eller skiss på rummet som ska bli kök så börjar vi rita. Vi kan rita tillsammans med er på plats eller så kan vi rita ett förslag som vi sedan kan utgå ifrån.
Vi ritar allting i 3D vilket gör det enkelt för er att få en bättre och mer verklighetstrogen uppfattning om hur ert kök kommer att se ut när det är färdigt. Vill ni visa oss förutsättningarna i det rum ni vill skapa ert drömkök i? Då gör vi ett hembesök innan vi börjar rita.

Kök på väg!

När ritningen är klar och alla mått är bekräftade är det dags att beställa. Ni väljer själva hur ni vill ha köket levererat, självklart kör vi ut och lossar ert kök på plats där ni vill ha det. Och kom ihåg, när ett kök från Ballingslöv levereras är skåp, lådor mm ihopmonterade och klara för montering.

Behöver du hjälp med montaget?

Vi har genom åren skaffat oss en god kontakt med lokala hantverkare och vår kontaktyta är stor. Vi rekommenderar gärna pålitliga och skickliga hantverkare som kan hjälpa er med montaget av ert nya drömkök!

Inspiration?!

På ballingslov.se hittar du mängder med inspiration för både kök, förvaring och badrum. 

Till Ballingslöv köksinspiration

Till Ballingslöv förvaringsinspiration

Till Ballingslöv badrumsinspiration

Se mer!

Vill du se mer om hur vi kan hjälpa dig hela vägen från start till klart? Kolla in filmen på hur det går till när du köper ett Ballingslövskök hos oss på Fellessons. Du hittar den här:

Till filmen >>

Bill Sjöqvist

Bill Sjöqvist

Ansvarig Ballingslöv

0470-70 98 42

Skicka ett mail

Madeleine Ericsson

Madeleine Ericsson

Säljare Ballingslöv

0470-70 98 45

Skicka ett mail

Therése Sjölund

Therése Sjölund

Säljare Ballingslöv

0470-70 98 43

Skicka ett mail