Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Slipp allt krångel

VÄLJ FELLESSONS MONTERAT

MONTERAT är den smidigaste lösningen som inte tummar på slutresultatet. Vi ser till att ditt byggprojekt blir ordentligt genomfört efter dina önskemål och behov.

 

Med produkter av högsta kvalité och hantverkare som är proffs inom sina områden förverkligar vi dina byggdrömmar.

Du behöver jaga olika hantverkare som måste anpassa sig efter varandras schema – det tar vi hand om. Smidigare än så blir det inte!

1. Tillsammans skräddarsyr vi ditt byggprojekt! 

Du behöver inte vara ensam i ditt byggprojekt! Med lång erfarenhet och hög kunskap, med produkter och material av marknadsledande kvalité skräddarsyr våra säljare din vision efter just dina önskemål.

När du är i behov av att genomföra ett byggprojekt, t ex byta fönster, byta tak eller byta kök, kommer du in till oss i Hus J. Här hittar du vår stora utställningar med fönster, dörrar, kök, golv, förvaring, bad, färg och mycket mer. Självklart jobbar vi med marknadsledande varumärken, så som Elitfönster, NorDan, Ballingslöv, Kährs, Bjelin, Norsdjö mfl. 

2. EN KOMPLETT OFFERT PÅ FÄRDIGT PROJEKT

Professionella och kompetenta hantverkare kommer hem till dig för att mäta, vrida och vända och skapa sig en uppfattning om ditt projekt. I nästa steg får du en komplett offert på färdigt projekt – ett pris som inkluderar såväl arbete som material. Bättre kostnadskontroll än så går inte få!

Vi ser till att en proffessionell och kompetent hantverkare kommer hem till dig och tar fram det förberedande underlaget vi behöver för att ge dig en komplett offert. Detta ser lite olika ut beroende på vilken typ av projekt det handlar om. Gäller det t. ex. fönster ser hantverkaren till att fönsterna mäts upp korrekt och går igenom inomhusklimatet med dig så att du får rätt tillbehör för dina fönster och rummens olika behov.

3. DAGS ATT MONTERA!

Vid det här laget vet hantverkaren vad, hur och när det ska monteras. Så fort ditt material kommit till vårt lager sätter de igång.

Eftersom du och din hantverkare lärt känna varandra vid det här laget och hantverkaren har fått vara med genom hela processen vet han precis hur, var och när han ska genomföra montaget! 

4. DITT BYGGPROJEKT ÄR KLART!

Svårare än så var det inte. Tack vare MONTERAT har ditt hem fått ett ansiktslyft, grejerna är på plats och redo att användas. Du kan känna dig trygg med att allt är monterat enligt konstens alla regler och du får naturligtvis all medföljande dokumentation och garantier på produkterna från oss på Fellessons.

Ditt hem har fått ett ansiktslyft, grejerna är på plats och redo att användas. Självklart får du all
medföljande dokumentation och garantier på produkterna från oss på Fellessons.

Med monterat från Fellessons slipper du krångla och ditt nästa byggprojekt blir enkelt!

Ladda ner pdf

"Utan monterat hade vårt kök
inte blivit så bra"


Möt Gunilla och Jonas Löf som renoverade och satte in ett nytt Ballingslövskök med hjälp av Fellessons Monterat.