Stäng

Transport & leverans

Transport & leverans

Lägg inte tid på att köra och hämta material. Få dina varor levererade direkt till bygget med våra transporttjänster.

Vi vet att det läggs mycket tid på att köra och hämta material. Därför har vi en välorganiserad transporttjänst som levererar varor ut till ditt bygge så att du kan lägga din tid på det du är bra på, dvs bygga! För oss spelar det ingen roll vilken storlek ditt projekt har, det viktigaste är att materialet kommer fram till rätt ställe och i rätt tid.

Utkörning med lastbil

På längre sträckor fraktar vår Scania lastbil med kran materialet. Vi har investerat i ett fordon med utökad kran- och lastkapacitet för att kunna tillgodose så många av era behov som möjligt. Eftersom vi är verksamma i Europas grönaste stad så har vi utrustat vår lastbil med Euro 6 motor för bästa miljöhänsyn.

Kranlossning

På vissa ställen är det svårare att komma åt och ibland är det helt enkelt smidigare att få materialet upplyft på ställningen istållet för att behöva bära upp det för hand. Vår lastbil är utrustad med extra god kranlyftskapacitet som gör det möjligt för oss att kranlossa där ni behöver.

Traktortransport

Inom Växjö levererar vi material med traktor. Ett smidigt sätt att få leveransen hela vägen fram till dörren. Eftersom vår traktor är utrystad med gafflar kan vi hjälpa till att lasta av ett enkelt sätt. Tänk, hur bra är det inte att få fönsterpallarna inkörda i garaget direkt istället för att behöva bära in dem för hand?

Magnus Lavesson

Magnus Lavesson

Lagerchef

0470-70 98 29

Skicka ett mail

Tobias Hedberg

Tobias Hedberg

Bitr. Lagerchef

0470-70 98 24

Skicka ett mail