Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Att byta fönster hos Fellessons

Att byta fönster hos Fellessons

Att byta fönster är ett stort projekt - oavsett om du ska utföra det själv eller ta hjälp av en hantverkare. Det finns mycket man ska tänka på och många valmöjligheter. Här går vi igenom hur ett fönsterbyte hos Fellessons går till.

Behov

När du kommer till oss i syfte att kolla eller köpa fönster går vi alltid igenom dina behov. Detta gör vi inte för att vara jobbiga utan det gör vi helt enkelt för att kunna rekommendera de fönster som passar bäst utifrån dina förutsättningar - ditt hus, dina behov och din budget. På Fellessons säljer vi fönster från olika varumärken, alla har de olika fördelar vilket gör att en del passar bättre än andra i olika situationer. Titta gärna in till oss i Hus J - här har vi vår stora fönsterutställning där du kan klämma och känna på fönster från alla våra leverantörer.

Våra varumärken

Vi passar även på att gå igenom de olika alternativ och valmöjligheter som finns så att du kan ta ställning till vad som skulle passa dig bäst. Här kan du läsa mer om fönster och vad som är bra att tänka på.

Uppmätning

När vi fastställt dina behov och benat ut vilken typ av fönster och vilka tillbehör som är bäst lämpade för dig och ditt hus är det dags att mäta. Du kan välja om du vill ta måtten på dina fönster själv eller om du vill att vi ser till att en erfaren snickare kommer hem till dig och mäter dina fönster. Ibland kan det kännas skönt om en hantverkare som pysslar med fönsterbyten på mer daglig basis kommer ut och mäter eftersom det minimerar risken för felmätning. Dessutom har du chansen att prata lite mer med snickaren om eventuellt montage när han ändå är hemma. Du väljer såklart själv hur du vill göra.

Offert

När måtten är framme är det dags att ta fram en offert. Om du redan mätt upp dina fönster när du besöker oss kan du nästan alltid få en offert med dig vid första besöket. Om du väljer att få ett hembesök så tar det i regel ett par extra dagar innan du har offerten, men det är just för att vi måste få koll på måtten först.

Beställning

När du är redo att beställa dina fönster går vi igenom ordern och bekräftar med ett ordererkännande där leveranstid framgår. 

Montage

Vi har många års erfarenhet av fönster och vi känner den lokala marknaden väl. Om du behöver hjälp med montaget förmedlar vi mer än gärna kontakten till några av de byggare vi vet är duktiga på fönsterbyten.

Leverans

När dina fönster är klara för leverans väljer du om du vill ha dem levererade direkt hem till dig, eller om du eller din snickare vill komma och hämta på vårt lager. Det är inga problem för oss att lagerhålla dina fönster till dessa att du eller snickaren är redo att montera dem. Om du vill ha dem hemlevererade kan vi dessutom se till så att du får dem inkörda i t ex. garaget där de står skyddade i väntan på montage. Vi hittar en lösning som funkar för dig och/eller din snickare.
 

Garanti

Vi lämnar alltid full dokumentation på gällande garantier för dina nya fönster - en trygghet för dig!

 

Klicka här för att se om vi har några pågående fönsterkampanjer!

Jag önskar hjälp

Välj vad du behöver hjälp med

  • Fönster
Niklas Fellesson

Niklas Fellesson

Säljare bygg

0470-70 98 33

Skicka ett mail