Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Inför ditt fönsterbyte

Det finns många anledningar till att byta ut gamla fönster mot nya. Förutom ett snyggare hus innebär bytet att du sparar energi – och tusentals kronor.

Energibesparingar har varit ett hett ämne senaste åren och när det kommer till energibesparing finns det flera fördelar med att byta fönster. Ett vanligt problem är att gamla fönster ofta är dåligt isolerade och släpper ut mycket värme. Genom att byta ut gamla fönster mot nya från Elitfönster kan du sänka dina uppvärmningskostnader och samtidigt få ett bättre inomhusklimat. 

Fönsterbyte på en normalstor villa i Mellansverige kan spara upp till 4500 kWh per år. Tar du tag i ditt fönsterbyte redan nu kan du ha det klart innan vintern är här på allvar!

Så mycket kan du spara med nya fönster - räkna  med Elitfönster energiräknare här

Välj rätt fönster för rätt hus

De allra flesta ser ett fönsterbyte som en investering i sin villa. I snitt byter vi fönster en till två gånger i livet, därför är det viktigt att det blir rätt. Förutom U-värde finns många detaljer att ta hänsyn till, exempelvis funktion, rätt material och stil. 

Har du glasytor som utsätts för mycket sol kan du välja solskyddsglas, det minskar behovet att kyla under sommarens varmaste dagar. En annan effekt av ett fönsterbyte som många upplever är att det blir tystare inomhus, särskilt om man väljer ett ljudreducerande glas.

Småländska Elitfönster har många fönstermodeller för dig som vill ha ett snyggt och energismart hus. Här är tre populära modeller av hög kvalitet för olika villatyper – samtliga underhållsfria tack vare aluminium på utsidan.

 

Elitfönster Original Alu

Först ut är en av Elitfönsters bästsäljare: Original Alu ett gediget och lättskött fönster i nyklassisk stil. Modellen är tidlös, har treglasfönster och har som standard ett U-värde på 1,1 och som med tillval kan sänkas ner till 0,8. 

 

Elitfönster Vision

Har du en modern villa är modellen Vision något för dig. Det är ett stilrent och energieffektivt fönster med smala fönsterbågar som ger ett stort ljusinsläpp. Fönstret har som standard ett U-värde på 0,9 och med tillval 0,8. 

 

Elitfönster Retro

Fönsterfamiljen Retro passar dig som har ett äldre hus. Modellen påminner om hur fönster såg ut förr med beslag i äldre stil och detaljer i trä. Retro har som standard ett U-värde på 1,2, men som med tillval kan sänkas ner till 0,9. 

Bygg ditt eget fönster med Elitfönster Designverktyg

 

Vi hjälper dig genom ditt fönsterbyte!

Vi på Fellessons väljer medvetet att samarbeta med ledande varumärken som lever upp till våra krav gällande kvalitet, hållbarhet och design. Det är med andra ord ingen slump att vi i flera år jobbat tillsammans med Elitfönster, ja hela Inwidos produktportfölj faktiskt. 

Våra säljare har koll på allt du behöver veta kring fönster och vad du bör tänka på inför ditt fönsterbyte. Dessutom hjälper vi dig genom hela ditt fönsterresa - från start till klart med Fellessons Monterat som du kan läsa mer om här!

På vår anläggning på Smedjegatan i Växjö och Torngatan i Älmhult hittar du utställningar från Elitfönster. Kom in till oss så hjälper vi dig med ditt fönsterbyte!

 

Källa: Elitfönster

Jonas Kedmark

Jonas Kedmark

Butikssäljare

0476-18 56 53

Skicka ett mail

Jonas Lund

Jonas Lund

Säljare Bygg

0470-70 98 37

Skicka ett mail

Jonas Bengtsson

Jonas Bengtsson

Säljare bygg

0470-70 98 23

Skicka ett mail

Martin Greider

Martin Greider

Säljare bygg

0470-70 98 39

Skicka ett mail

Niklas Fellesson

Niklas Fellesson

Säljare bygg

0470-70 98 33

Skicka ett mail

Ola Kjellsson

Ola Kjellsson

Säljare bygg

0470-70 98 17

Skicka ett mail

Pontus Sjögren

Pontus Sjögren

Säljare bygg

0470-70 98 31

Skicka ett mail

Tobias Turesson

Tobias Turesson

Säljledare

0470-70 98 12

Skicka ett mail