Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Fellessons expanderar i Älmhult

Fellessons expanderar i Älmhult

”Vi är mycket glada att nu kunna etablera verksamhet i Älmhult som vi bedömer som en intressant marknad med god tillväxt."

Fellessons Byggnadsvaror AB övertar Trähusets verksamhet i Älmhult. ”Vi är mycket glada att nu kunna etablera verksamhet i Älmhult som vi bedömer som en intressant marknad med god tillväxt. Anläggningen ligger på en attraktiv adress och vi ser fram emot att välkomna befintliga och nya kunder i början av 2023” – säger Anders Fellesson. Trähuset fortsätter sin verksamhet fram till och med årsskiftet.

Övertagandet ligger i linje med Fellessons expansionsplan och vision om att vara en stark lokal aktör med komplett sortiment av byggvaror, logistiktjänster och byggrådgivning. Vi är ett småländskt familjeföretag med stark entreprenörsanda och lång erfarenhet av att agera lokal aktör samt besitter egenskaper som ger fördelar till kunden. Vi är snabba, flexibla och fattar beslut som är bäst för den aktuella marknad vi är verksamma på. 

Patrik Strid och Leif Roos har drivit Trähuset i Älmhult sedan 1998. Tillsammans har de byggt upp en framgångsrik lokal bygghandel med kringliggande tjänster som uppskattats av Älmhultsborna. ”Vi ser fram emot att få utveckla och bygga vidare på det Patrik och Leif skapat” – säger Niklas Fellesson.

Fellessons Bygghandel erbjuder ett komplett sortiment av kvalitativa byggvaror, bakomliggande tillverkning och logistiktjänster för proffskund samt kvalitetsmedveten konsument. Genom delägande i den frivilliga fackhandelskedjan Woody Bygghandel säkerställs funktioner som inköp, miljö och IT.

 

Kort om Fellessons

Fellessons Byggnadsvaror är ett familjeägt bolag som grundades av Fritiof Fellesson 1910 i Växjö. Genom åren har bolaget utvecklats genom både nya verksamhetsområden samt bygghandelsanläggningar på fler orter. Idag drivs bolaget av Anders Fellesson (tredje generationen) samtidigt som ett generationsskifte påbörjats genom att Anna, Niklas och Mattias Fellesson (fjärde generationen) tagit plats som delägare och medarbetare i bolaget.

Fellessons Byggnadsvarors verksamhetsområden är Bygghandel, Timber Products, Industrifärg och InWood Projects. I koncernen ingår även Carlenskogs Bygghandel samt Korsberga Byggprodukter och Åseda Bygg & Järn.

 

För ytterligare frågor, kontakta: 

Anders Fellesson, VD
afe@fellessons.se
0470-70 98 71 

Niklas Fellesson, Byggsäljare
nfe@fellessons.se
0470-70 98 33