Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv

Fixa projektet > Maximera förvaring i hallen

förvaring-hall

MAXIMERA FÖRVARING I HALLEN

En hall är sällan stor men ändå ska den rymma hela familjens grejer. Nog låter det som en omöjlig kombination, men med praktiska lösningar kan din hall nå sin fulla potential. Välkommen hem till en ordnad tillvaro.

Planera för hela familjen

Även de små ska nå. Placera förvaringen utifrån vem som ska använda grejerna. En lösning med väggskenor gör att du enkelt kan flytta hyllor och krokar när barnen växer, utan att behöva borra nya hål i väggen. Låt också varje familjemedlem få sin egen förvaringsplats att ansvara för och ha just sina saker på, och märk hur de stressiga morgnarna blir lite smidigare som följd.

Hallgarderoben - en viktig trotjänare

Vad är väl en hall utan garderob? Genom att blanda grunda och djupa hyllplan för till exempel höga och låga skor, sätta in utdragbara backar med uppdelare och möjliggöra förvaring även bakom andra saker får du gott om plats i garderoben i hallen. Och för en gångs skull räknas faktiskt utsidan. En skjutdörr är optimal i trånga utrym - men, och dold förvaring med täckta lådfronter ger ett städat intryck för den måttfulla. 

Var sak på sin plats

Planera din förvaring för mer än kläder, väskor och skor. Post, nycklar, paraplyer - ja allt smått som har en förmåga att spridas ut bör ha också en egen plats att förvaras på. Fixa det enkelt genom att strössla med lådor, krokar och andra lösningar efter behov.


Tre knep för små ytor

I små utrymmen finns fler förvaringsmöjligheter än man tror, det gäller bara att klura ut hur man fyndigt utnyttjar dem. Här kommer tre tips att ta till när kvadratmetrarna är få.

Sikta högt (och långt)

Låt dina förvaringslösningar löpa hela vägen upp till taket. Allra högst upp placerar du sedan säsongsbetonat eller prylar du använder sällan. Om möjligt, använd också hela väggen åt sidorna, det ger dessutom rummet ett lugnt och enhetligt intryck

Det hänger på väggarna

Hyllor, krokar och lister kan man inte får för mycket av när golvytan är begränsad. Ovanför sängen, på insidan av dörren eller högst upp längs med taket. Var som helst där utrymme finns kan du placera allt från bokhyllor till klädhängare. 

Multifunktionella möbler

Vad sägs om en bänk som inte bara låter dig knyta skorna bekvämt utan också gömmer förvaring under sitsen? Eller kan en spegel med krokar för dina viktigaste nycklar eller hörlurar vara något? Möbler med dold förvaring är perfekta i små vrår där de inte bara fyller sitt faktiska syfte utan värnar om dina övriga ägodelar på samma gång.