Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv

Fixa projektet > Tre tips inför köksrenoveringen

TRE TIPS INFÖR KÖKSRENOVERINGEN

Köksluckorna blir kronan på verket i ditt nya kök. Luckornas stil, material och nyans ger rummet karaktär och gör det till ditt. Här guidar vi dig rätt i vad du behöver tänka på när du gör ditt val.

SÄTT STILEN

Majoriteten av köksluckor faller in under tre stilar: släta, profilerade eller infällda. Släta köksluckor har en jämn yta och är ett stilrent alternativ som kan personaliseras med hjälp av beslag. Profilerade köksluckor har speglar, fasningar och ramträ som ger en känsla av hantverk och tillför en ombonad känsla. Köksluckor med infällda grepp saknar utskjutande handtag vilket ger ett modernt och avskalat intryck.

MATERIAL MED MÖJLIGHETER

Vilket material du väljer kan göra stor skillnad, både praktiskt och estetiskt. Luckor i massivt trä är ofta det mest hållbara alternativet, det åldras vackert och skiftningarna i färg och struktur ger en levande känsla. För barnfamiljen i behov av tåliga ytor som är lätta att rengöra passar material som treskiktsträ, faner, laminat och melamin bra. Med målade köksluckor kan du skapa samstämmighet i köket genom att måla listverk och öppna skåp i samma kulör.

NJUTBARA NYANSER

Med rätt färg får hela köket liv. Genom att följa en och samma färgpalett skapar du en känsla av helhet och harmoni. Ett kök står i många år och för att inte renovera i onödan gäller det att välja en nyans du kommer trivas med under lång tid. Tänk på vilket väderstreck köket ligger i, eftersom det påverkar hur färgen uppfattas. Även vaser, konst, krukor och andra inredningsdetaljer kan användas för att förändra rummets färgsättning.

VILKA KÖKSLUCKOR ÄR RÄTT FÖR DIG?

Har du frågor om vilket val som blir rätt för dig är du mer än välkommen in till oss. Våra erfarna experter och säljare agerar gärna bollplank och hjälper dig med allt du behöver tänka på. Tillsammans förverkligar vi din vision!